Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

boek Natuurlijk Wonen

Antwoord: 
gegevens invullen
Beschrijving: 

 

Duurzaam wonen, wat betekent dat concreet? Benieuwd hoe jij dit kan toepassen op jouw woning? Lees dan zeker even verder! 'Natuurlijk wonen' is een prachtig boek over duurzaam wonen en bevat interessante info, handige tips, leuke weetjes en vooral ook veel concrete voorbeelden en prachtige foto’s die alles verduidelijken.
 
Heb je bouwplannen en wil je dit op een mens- en milieuverantwoorde manier doen? Overweeg je verbouwingen om je woning zuiniger, gezelliger en gezonder te maken? Dit boek geeft je erg nuttige informatie over o.a. isoleren, zodat je nauwelijks de verwarming nog moet opendraaien. Verder lees je handige tips over hoe je woning in te richten en af te werken met natuurlijke en niet toxische materialen. 'Natuurlijk Wonen' bevat ook vele tips en tricks om makkelijk herstellingen te kunnen uitvoeren, vochtproblemen te voorkomen,… bovendien is er ook aandacht voor de tuin, leer je meer over groene daken, hoe zelf water kan zuiveren en zo verder. Kortom, een inspirerend boek voor wie wil bouwen of verbouwen en begaan is met mens en milieu!
 
Wil jij graag een exemplaar van dit boek winnen? Schrijf je snel in door hier je adresgegevens door te geven! Onder de ingeschrevenen worden 50 exemplaren verdeeld.

Keuze van de redactie

Prijs Antwoord
Win een pakket vol Dettol producten Win een pakket vol Dettol producten Vul je gegevens in en win
Win een Samsung Galaxy Win een Samsung Galaxy Beantwoord de vraag en win
Win een chocoladepakket van Leonidas Win een chocoladepakket van Leonidas Vul het formulier in en ontdek of je gewonnen hebt